ADIA-sopar-20-aniversari

El 30 de setembre, celebrem plegats dues dècades d’esforç

Aquest any, l’Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica celebra dues dècades! Per aquest motiu, organitza un dinar de commemoració obert a tothom el pròxim diumenge, 30 de setembre, que tindrà lloc al CEM La Mar Bella (Av. del Litoral, 86).

L’esdeveniment, que reconeix l’esforç i constància que l’associació ha portat a terme per combatre la malnutrició infantil del Tigray (Etiòpia), començarà a la zona de la terrassa del bar de La Mar Bella a les 13.00 h. Un cop donada la benvinguda als assistents, es desenvoluparà un seguit d’actuacions i activitats vinculades amb les tradicions i la cultura del Tigray. El grup musical Shurruba, que va participar en el sopar d’El Consell del curs passat, animarà la gala a ritme de música etíop. A més a més, els assistents podran gaudir de la cerimònia del te i d’un tast de menjars de procedència tigrinya. Durant la tarda, es projectaran vídeos de persones que formen part d’ADIA i que han contribuït a la seva tasca humanitària, com és el cas, entre altres, del missioner Ángel Olaran. També hi haurà unes quantes sorpreses!

Totes aquelles famílies interessades, cal que enviïn un correu electrònic de confirmació a adia@adia-ong.org abans del dijous, 20 de setembre. El cost de l’entrada per a adults és de 20 € i per a nenes i nens d’entre 6 i 12 anys, de 10 €. Pel que fa als menors de 5, és gratuïta.

Invitació 20è aniversari ADIA

Desplaça cap amunt