WhatsApp Image 2018-09-30 at 13.51.12

Nou èxit de recaptació per celebrar els 20 anys d’ADIA

Aquest any, el dinar solidari d’ADIA es va celebrar al CEM La Mar Bella. L’àpat, en commemoració dels 20 anys de l’Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica, va reunir a les famílies dels socis i d’El Consell. Com a novetat, en aquesta edició s’ha obtingut una nova xifra rècord de recaptació benèfica: ADIA ha acumulat un total de 4200 € que destinarà al seu ampli ventall de projectes humanitaris.

La música i els sabors del Tigray (Etiòpia), la zona on ADIA actua, van acompanyar la jornada. Primer, un seguit d’actuacions del grup de dansa Shurruba, de procedència tigrinya, que també va amenitzar el darrer sopar de cloenda d’El Consell. Després de dinar, un tast de cafè etíop elaborat de forma tradicional allà mateix, amb els estris i el coneixement d’una jove del Tigray.

Durant la tarda van intervenir la presidenta d’ADIA, Victòria Drappé, la membre de la directiva de l’ONG Raquel Sanz, i diferents persones que col·laboren amb l’Associació i que treballen sobre el territori africà, com el padre Ángel Olaran, entre d’altres.

ADIA vol agrair la col·laboració de totes les entitats que

han fet possible el dinar solidari d’enguany

Desplaça cap amunt