IMG_0635

La Mar Bella col·labora amb ADIA a través d’Esport per Nadal

Les jornades d’Esport per Nadal han finalitzat amb un nou èxit de participació en edat escolar. A més a més, s’ha obtingut una bona recaptació gràcies a la venda de la samarreta solidària del casal. La Mar Bella enviarà aquests diners a ADIA, per contribuir als projectes que l’ONG d’El Consell desenvolupa al Tigray (Etiòpia). El coordinador de projectes d’ADIA, Josep Grifoll, ha agraït profundament la col·laboració del complex. També cal destacar l’adhesió d’aquest a la campanya “Cap nen sense joguina” per part de les famílies que han inscrit esportistes al campus.

La previsió de la instal·lació de cara a l’any que ve és de consolidació. Esport per Nadal contribueix a estimular la manca d’oferta esportiva durant les dates de vacances d’hivern. També posa el seu granet de sorra sobre una tasca tan necessària com la lluita contra la desnutrició i la pobresa infantil.

Veure vídeo Betevé

Desplaça cap amunt