exposicio-josep-grifoll-fraga-sorteig-adia

Nova exposició benèfica, impulsada per ADIA, a la localitat de Fraga

El passat dissabte, 20 de novembre a les 18 h., ADIA va celebrar la Inauguració de l’Exposició Solidària de Torrent i Fraga a través del seu equip actiu de treball de La Franja.

El Bar Musical Euterpe de Fraga, amb una assistència d’unes 25 persones, va acollir l’acte i l’exposició. Durant la inauguració, es va celebrar el passi del reportatge d’ADIA i la seva activitat al Tigray (Etiòpia). També es va presentar una mostra de quadres pintats per l’artista Josep Grifoll. L’exposició romandrà oberta fins al dissabte, 15 de gener. Aquest dia es desenvoluparà la rifa d’un dels quadres de l’exposició entre tots aquells i aquelles que hagin participat. El sorteig se celebrarà al mateix bar Euterpe a les 18 h.  Þ

Desplaça cap amunt