web el consell. adia 1

Un berenar solidari i música en viu per ajudar a les famílies d’Etiòpia

  • ADIA torna a celebrar el seu berenar anual per ajudar a Etiòpìa

  • Una trobada solidària per a nens, nenes i joves amb música en viu

Dissabte 8 d’octubre, l’Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica celebra el ja tradicional berenar anual en el CEM a Mar Bella. La terrassa del complex acollirà una trobada amb música per part del grup Segallossa. Es desenvoluparà de 17.00 h. a 21.00 h. L’objectiu és recaptar diners ajudar als nens, nenes, joves i famílies que es troben en situació de risc a Etiòpia. Especialment ara, a causa de la guerra viscuda al Tigray.

Després de dos anys sense poder celebrar aquesta trobada, reprenem l’activitat amb més ganes que mai! Compartim una agradable estona entre totes i tots per continuar fent pinya.

El cost del berenar és de 20 euros per persona i 10 euros per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Els menors de 5, no paguen. Cal fer una transferència a ES13 2100 0814 0902 0076 5304. Podeu enviar un correu electrònic a adia@adia-ong.org.  Þ

Us hi esperem!

Més informació

Desplaça cap amunt